Algemeen

Balans tussen lichaam en geest

We leven in een gejaagde maatschappij waarin steeds meer van ons verwacht wordt. Druk, druk en nog eens druk! Het contact met het eigen lichaam dreigt verloren te gaan. Vaak luisteren we niet goed naar de signalen die het lichaam afgeeft, hierdoor ontstaat vaak overbelasting. Door massage komt er meer balans tussen je lichaam en je geest, klachten kunnen zo verminderd of voorkomen worden.

Massage, een weldaad voor lichaam en geest

Natuurlijk hoef je niet per se een klacht te hebben om je te laten masseren. Want een massage kan ook gewoon heerlijk zijn en geweldig ontspannend! Een massage werkt tevens preventief. Veel klachten kunnen hierdoor worden voorkomen. Verwen jezelf en geniet!

Hoogwaardige producten

Wellness Massage by Stephanie werkt met producten van een hoogwaardige kwaliteit.

 

De gebruikte massageolie is van het merk Volatile. Deze massage-oliën zijn 100% natuurlijk en op basis van jojoba- en amandelolie. Volatile massage-oliën smeren gemakkelijk uit, voelen niet koud aan op de huid, zijn zuinig in gebruik en lang houdbaar. Naast de Massage-olie Neutraal heeft Volatile een uitgebreid assortiment kant-en-klare massage-oliën. In verpakkingen van 20 ml. tot en met 25 liter! Speciaal voor sporters heeft Volatile de massage-oliën Overbelaste Spieren, Relax, Warmining-up, Pain Free, Anti Stress en Winning Mood op de markt gebracht.